• TEMAREISER

  • DESTINASJONER

KALENDER

 

*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

0 Deals

Sol og bad

For mange er sol og bad den optimale ferien. Drømmen om en hvit sandstrand, en god bok og noe kaldt å drikke er en telefon unna.

8 Deals

Cruise

En ny destinasjon hver dag, men du pakker ut bare én gang! Cruise kombinerer luksuriøse omgivelser ombord med spennende opplevelser på land.

Mer info
1 Deals

Storby

Storbyen byr på så mange muligheter! Gode restauranter, bugnende butikker, teater og konsertscener, museer og severdigheter.

Mer info
0 Deals

Familie

Ingenting er viktigere enn å bruke tid sammen med sine kjære. En familie reiser på tur for å være sammen og oppleve sammen. For å skape minner.

1 Deals

Aktiv ferie

Sykle, vandre, spille golf eller en kombinasjon av aktivitet og hvile? Våre eksperter finner akkurat det som passer for deg som vil være aktiv i ferien.

Mer info
2 Deals

Safari

En tidlig morgen. Når dyrene kommer til vannhullet for å drikke. Urørt, ubeskrivelig vakker natur. Safari gir deg minner for resten av livet.

Mer info
0 Deals

Vinreiser

Fasinert av vin og hvordan den lages? Drømmer du om å oppleve en vingård? Bli med på en av våre arrangerte turer der alt er tatt hånd om slik at du kan fokusere på å nyte vin, mat og det gode liv.

1 Deals

Sportreiser

Var du der da Norge slo Brasil? Eller da Northug vant spurten? Vi sender folk jorda rundt til fotballkamper og større idrettsarrangementer.

Sjekk våre sportreiser
1 Deals

Kulturreiser

Kultur- og historiereiser til mange spennende destinasjoner

Mer info
G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!