• TEMAREISER

  • DESTINASJONER

KALENDER

 

*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

0 Deals

Sol og bad

For mange er sol og bad den optimale ferien. Drømmen om en hvit sandstrand, en god bok og noe kaldt å drikke er en telefon unna.

34 Deals

Cruise

En ny destinasjon hver dag, men du pakker ut bare én gang! Cruise kombinerer luksuriøse omgivelser ombord med spennende opplevelser på land.

Mer info
0 Deals

Storby

Storbyen byr på så mange muligheter! Gode restauranter, bugnende butikker, teater og konsertscener, museer og severdigheter.

1 Deals

Familie

Ingenting er viktigere enn å bruke tid sammen med sine kjære. En familie reiser på tur for å være sammen og oppleve sammen. For å skape minner.

Mer info
2 Deals

Aktiv ferie

Sykle, vandre, spille golf eller en kombinasjon av aktivitet og hvile? Våre eksperter finner akkurat det som passer for deg som vil være aktiv i ferien.

Mer info
0 Deals

Safari

En tidlig morgen. Når dyrene kommer til vannhullet for å drikke. Urørt, ubeskrivelig vakker natur. Safari gir deg minner for resten av livet.

0 Deals

Vinreiser

Fasinert av vin og hvordan den lages? Drømmer du om å oppleve en vingård? Bli med på en av våre arrangerte turer der alt er tatt hånd om slik at du kan fokusere på å nyte vin, mat og det gode liv.

0 Deals

Sportreiser

Var du der da Norge slo Brasil? Eller da Northug vant spurten? Vi sender folk jorda rundt til fotballkamper og større idrettsarrangementer.

0 Deals

Kulturreiser

Kultur- og historiereiser til mange spennende destinasjoner

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!