Gruppe og konferanse

Vårt mål er å skape en suksesshistorie sammen med kunden. Derfor er kunden alltid i fokus. Vi holder tett kommunikasjon gjennom hele arrangementet.

Gjennom vårt morselskap G Travel, har vi etablert tett dialog med flyselskap, hoteller, cruiserederier og leiebilselskaper. Gjennom vårt globale selskap oppnår vi meget gode avtalepriser, som vil komme deg som kunde til gode.

Våre ansatte er spesialister innen dette segmentet og har mange års erfaring. De utviser enorm kompetanse og deres erfaring skaper best mulig resultat for de reisende. Avdelingen har et nettbasert påmeldingssystem som hjelper bedriftene med organisering av store eller små arrangementer, samtidig som kunden selv kontrollerer påmeldingene.

Konsulentene er dedikerte og gleden over å skape best mulig resultat er stor. Kunden er alltid i fokus, fra første kontakt, til gjennomføring og avslutning av aktiviteten.

Send en uforpliktende forespørsel ved å fylle inn skjemaet nedenfor så kontakter vi deg!

1
2

Skriv inn kontaktinformasjonen din så kontakter vi deg

Fortell mer om dine ønsker for gruppereisen

Your request has been sent!
G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!