Gruppetur - Aktiv ferie i Sør Afrika

Beklager, vi finner ikke noe ledig kapasitet. Endre søk eller ta kontakt per telefon.

Blir med oss til vakre Sør Afrika - og få opplevelser for livet!

Vi tar deg med til spennende Cape Town og opplevelser i byen og utenfor. Vi besøker flere koselige småbyer langs "the Garden Route og vi skal selfølgelig leve safarilivet og forhåpentligvis se "the BIG five"

Reisebyrå: G Travel Getaway Haugesund
Tilbudsreferanse: 987039

1 Nov '19

14 Dager

Reise : Gruppetur - Aktiv ferie i Sør Afrika
Reiseinformasjon : per person (i delt dobbeltrom)
Fra 33900 NOK

Detaljert reiseplan

Vi starter reisen i Cape Town hvor vi drar en kort kjøretur ut til vakre Stellenboch. Her bor vi to netter på flotte Protea Hotel by Marriot. Her blir det tid til små vandreturer, vinsmaking og avslapning. Deretter kjører vi videre lags Garden Route og ender opp i kystbyen Mosel Bay, her blir vi i tre dager. Etter fine dager i Mossel Bay kjører vi en kort kjøretur til Botlierskop Private Game Reserve, hvor vi skal leve det ekte safarilivet i to dager. Etter møtet med "the BIG five" kjører vi tilbake til Cape Town og får god tid til å oppleve denne fantastiske byen og områdene rundt. Her blir vi i fem dager, før hjemreise.Langs hele ruten byr vi på spennende opplevelser og utflukter som er inkludert i prisen (se program).

Program

Dag 1

Vi reiser fra Evenes (eller en annen by kl 10.40.  Fra Oslo reiser vi videre til Cape Town via Dubai med Emirates

Dag 2

Velkommen til Cape Town! Vi lander i Cape Town kl 11.45. Rett utenfor tollkontrollen venter vår lokale sjåfør og guide på oss. Vi kjører mot Stellenbosch der vi sjekker inn på hotellet. På kvelden kl 19.00 er det felles velkomstmiddag.

Dag 3

Vi spiser en god frokost før vi drar ut i Cape Winelands kl 10.00. Underveis stopper vi på et par vingårder og smaker på vinen. Vi spiser lunsj i løpet av dagen, og har ettermiddagen fri. Nå kan vi slappe av ved bassenget, eller bli med på en tur til fots rundt i området

Dag 4

Vi drar videre etter frokost og kjører mot Mossel Bay. Mossel Bay ligger i verdenskjente The Garden Route. Her er det endeløse sandstrender ved det Indiske Hav. Vi stopper for lunsj underveis.

Dag 5

Etter frokosten setter vi kursen mot Point of Human Origins. Dette  er et utrolig spennende sted. Her bodde våre forfedre for 164.000 år siden. Hvor kommer vi fra som moderne mennesker. Hva skjedde for at vi skulle bli utviklet slik vi ble. Resten av dagen kan brukes til å utforske byen, eller bare nyte livet på stranda. Felles middag på kvelden.

Dag 6

Etter frokost kjører vi opp i Outeniquafjellene. PÅ toppen her ser vi ned mot det Indiske Hav på en side, og inn i ørkenen på den ande siden. Vi skal til strutsehovedstaden Oudtshoorn. Vi beslker Highate Ostrich Show Farm, der vi også spiser lunsj. Etter lunsj setter vi kursen mot fantastiske Cango Caves. Dette må da være Dovregubbens Hall. På ettermiddagen drar vi tilbake til Mossel Bay, og har resten av dagen fri.

Dag 7

Vi spiser en god frokost og slapper av på stranda før vi setter kursen mot Botlierskop Game Reserve.

Ved ankomst spiser vi lunsj før vi sjekker inn. Ca kl 15.00 samles vi til litt te/kaffe før vi drar ut på safari. Nå skal vi se etter The Big 5. Elefant, neshorn, bøffel, løve og leopard. Dyrene er mest aktive morgen og kveld. På dagtid er det ofte varmt.

Tilbake i leiren spiser vi en god middag før vi tar tidlig kvelden i de luksuriøse teltene.

Dag 8

I dag står vi opp tidlig. Før frokost drar vi ut på en ny såkalt Game Drive. Det er umulig å vite hva vi opplever, så opplevelsene fra den ene turen til neste kan være vidt forskjellig. Tilbake på lodgen er det frokost.

Dagen kan benyttes til å slappe av ved bassenget, eller man kan melde seg på en vandresafari, eller safari til hest. Dette må forhåndsbestilles.

Det er lunsj inkludert. På ettermiddagen er programmet samme som i går.


Dag 9

Igjen er det tidlig opp for en siste game drive før frokost. Etter frokost setter vi kursen mot Cape Town. Underveis stopper vi for lunsj. 


Dag 10

Vi  spiser frokost før vi tar fergen til Robben Island, øya der Mandela og andre satt fengslet i så mange år. Vel tilbake møter vi Mandelas fangevokter og senere nære venn, Christo Brand. Han forteller sin historie om alle disse årene. Sammen med Christo spiser vi lunsj på Waterfront.

Etter lunsj tar vi taubanen opp til toppen av Table Mountain. Resten av ettermiddagen fri.

Både fergen til Robben Island og turen opp Table Mountain er avhengig av at det ikke blåser for mye. Dersom vinden skulle stoppe oss, snur vi litt om på programmet, og forsøker senere i uka


Dag 11

Dagen i dag er fri. Slapp av på Waterfront, ta en tur rundt i byen eller bli med reiseleder på en vandretur opp Lions Head.


Dag 12

I dag drar vi på en heldagstur til Cape Point og Boulders Beach. Vi besøker sydvest spissen av Afrika, og de morsomme pingvinene på Boulders Beach. Underveis spiser vi lunsj.


Dag 13

I kveld samles vi til en herlig avskjedsmiddag med trommer og moro på Gold Restaurant. Her får vi smake mat fra alle Afrikas kanter mens det trommes og danses rundt oss.


Dag 14

I dag er det siste dagen i Cape Town. Etter frokost sjekker vi ut av hotellet. Vi drar til en av verdens flotteste botaniske hager, Kirstenbosch. Etter dette tar vi en tur til Khayelitsa der vi spiser lunsj. Townshipen Khayelitsa har 2-3 millioner innbyggere. Her skal vi besøke Abigail Mbalo, og hennes 4 roomed ekasi culturak center. Her får vi høre historien om disse townshipene, og de fantastiske unge entrepenørene som gjør sitt for å løfte disse byene ut av fattigdommen. På ettermiddagen drar vi til flyplassen, og kl 18.15 forlater vi Afrika for denne gang

Dag 15

Ankomst Oslo, og fly videre til den byen du bor i.

PAKKEN INKLUDERER
Fly fra Evenes, Haugesund (eller en annen by på forespørsel) til Cape Town
12 netter på førsteklasses hoteller
2 dager Safari
All transport med privat sjåfør
2 vinsmakinger
Point of Human Origins
Omvisning på Highgate strutsefarm
Besøke Cango Caves
Robben Island og møte med Christo Brand
Table Mountain
Heldagstur Cape Point og Boulders Beach
Kirstenbosch Botaniske Hage
Frokost hver dag, 9 lunsjer og 5 middager
*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!