Opplev Kroatia fra sykkelsetet

Beklager, vi finner ikke noe ledig kapasitet. Endre søk eller ta kontakt per telefon.

Vakre Kroatia

Kroatia er et av favorittlandene for oss nordmenn og på våren flyr Norwegian direkte fra Trondheim til Split.

Bli med på en ukes sykkeltur ut fra vakre Zadar og opplev våren på det grønneste. I denne pakken er det inkludert veldig mye, samt reisevert fra G Travel Getaway Trondheim.

Sykler vil være inkludert, og om man ønsker, er det også tilgjengelig elektrisk sykkel mot et tillegg.

Bagasjen vil bli transportert mellom hotellene, så det er bare å nyte landskapet fra sin sykkel.


Teknisk arrangør: Kroatiaturer AS


Reisebyrå: G Travel Getaway Trondheim
Tilbudsreferanse: 822678

4 Mai '19

7 Dager

Reise : Opplev Kroatia fra sykkelsetet
Reiseinformasjon : Singeltillegg Kr 2.000,- Elektrisk sykkel Kr 1.500,-
Fra 13850 NOK

Detaljert reiseplan

Dag 1 Zadar

Norwegian flyr direkte fra Trondheim på ettermiddag til Split.Vi ankommer Split på kvelden og blir transportert til Zadar og skal bo på 3* overnatting i 4 netter.

Dag 2 Zadar - Vrsi - Nin - Zadar

Sykling på ca 31 km. Vi starter dagen fra Zadar langs kysten, gjennom de sjarmerende landsbygdene mot byen Nin. Her ble i sin tid de Kroatiske konger kronet og byen har masse historie.I dag er Nin en moderne landsby med vakker natur. Her blir det lokal lunch og tid til å utforske landsbyen. Retur til Zadar på ettermiddagen.

Dag 3 Zadar

Sykling på ca 20 km. På denne etappen vil du bli kjent med Zadar. Denne byen har mer enn 3000 år lang historie bak seg.Med kulturelle monumenter, gater og historie, vil du se hvorfor mange har forelsket seg i denne byen. Lunch i gamlebyen. Retur til hotellet på ettermiddagen.

Dag 4 Fridag i Zadar

Nyt fridagen i Zadar! Som et alternativ kan vi tilby en seiltur rundt Kornati, som er en nasjonalpark. Her er vannet noe av det klarest i området med turkis farge. Uansett - så er det alltid deilig med en dag på egen hånd!

Dag 5 Zadar - Ugljan Nord

Sykling på ca 38 km. Vi tar med syklene på fergen til øya Ugljan. Turen over tar ca 25 minutter.Ugljan har fått navnet "Den grønne øy" takket være de mange olivengårdene. Vakker natur og strender er noe vi opplever denne dagen. Lunch består av lokale produkter. Overnatting Ugljan.

Dag 6 Ugljan Sør

Sykling på ca 30 km. Denne dagen oppleves sørsiden av øya med sine landsbygder som har lange fisketrandisjoner. Det blir badestopp før lokal lunch. Overnatting Ugljan.

Dag 7 Ugljan - Øya Pasman

Sykling på ca 52 km. Grunnet den konstante endringen i sjø strømmen, har Pasman det klareste vannet i Adriaterhavet. Her finnes en vakker sykkelrute over Pasman-kanalensom blir vår etappe. Lunch underveis. Overnatting Ugljan.

Dag 8 Ugljan - Split

Hjemreisedag. Vi nyter dagen i Ugljan før vi setter kursen på ettermiddagen mot Split og flyplassen.På kvelden flyr vi direkte tilbake til Trondheim. Sykkeleventyret er så over, og våren kan nå nytes i trivelige Trøndelag!
PAKKEN INKLUDERER
  • Direktefly tur og retur Trondheim med Norwegian
  • 4 netter i Zadar med frokost
  • 3 netter på Ugljan med frokost
  • Fergebilletter Zadar - Ugljan - Zadar
  • Transfer tur og retur flyplassen i Split
  • Bagasjetransport fra Zadar til Ugljan
  • 5 luncher
  • Sykkel med utstyr
  • Sykkelguide
  • Reisevert fra G Travel Getaway Trondheim

*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!