Fem-stjerners drømmecruise i Karibien med Celebrity Equinox

Beklager, vi finner ikke noe ledig kapasitet. Endre søk eller ta kontakt per telefon.

15 dagers pakke med Celebrity Equinox, inkl. flybilletter og 6 overnattinger i Florida.

Bli med når vi tar deg med på et 8 dagers luksuscruise i Karibien som inkluderer flybilletter fra/til Tromsø, to overnattinger i Fort Lauderdale i forkant av cruiset og 3 netter i Miami i etterkant. Vi tar deg med til herlige Key West utenfor sydspissen av Florida, videre til Costa Maya og Cozumel i Mexico, før vi besøker George Town på Grand Cayman Island som ligger syd for Cuba.

Vi drar med prisbelønte Celebrity Equinox som kan tilby et utall av aktiviteter ombord både innendørs og ute på dekk. Dette blir en storslagen cruiseopplevelse og en mulighet til å oppdage solfylte Florida både før og etter cruiset. Vi tilbyr to ulike lugartyper; innvendig og utvendig med balkong. Alle måltider ombord er inkludert i prisen. Og du får med drikkepakke på kjøpet! Ingen skatter og avgifter kommer i tillegg, og tips til besetningen ombord er også inkludert i prisen. Selvsagt får du med norsk reiseleder hele veien!

15 dager: 30. oktober – 13. november 2019. 8 dager cruise inkludert drikkepakke!
(Tromsø)/Oslo – Fort Lauderdale – Key West – Costa Maya – Cozumel – Grand Cayman – Fort Lauderdale – Oslo/(Tromsø)

Reisebyrå: G Travel Getaway Larvik
Tilbudsreferanse: 167487

30 Okt '19

15 Dager

Reise : Fem-stjerners drømmecruise i Karibien med Celebrity Equinox
Reiseinformasjon : pr. person i dobbel innvendig lugar
Fra fra NOK 21.990,- NOK

Detaljert reiseplan

FLYREISEN

SK 4403  30. oktober 2019: Tromsø – Oslo   06:25 – 08:30
SK 955     30. oktober 2019: Oslo – Miami   09:30 – 14:55
SK 4406  13. november 2019: Oslo – Tromsø   08:00 – 09:55
SK 956   12. november 2019: Miami – Oslo   15:45 06:50+1

Turen kan også gjennomføres med reise fra /til Oslo.


VISUM OG PASS

Pass må være gyldig min. 6 måneder etter hjemkomst. 
ESTA (elektronisk visum før innreise til USA) er påkrevet. Vi hjelper deg gjerne med dette. 
Kan bestilles direkte på denne siden: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/


OM SKIPET

Celebrity Equinox er et prisbelønt skip i Solsticeklassen som seiler i solfylte og eksotiske Karibien hele året, fra Miami og Fort Lauderdale.

Skipet besøker noen av Karibiens mest fantastiske øyer inkludert spennende destinasjoner på blant annet Grand Cayman, Conzumel og Costa Maya i Mexico og ikke minst fargerike Key West. Her tilbys en mengde spennende utflukter og opplevelser i land, samt et stort utvalg av aktiviteter ombord.

Celebrity Equinox hadde sin jomfruseiling i august 2009, og har nettopp gjennomgått en oppgradering. Skipet kan ta maksimalt 2800 passasjerer, og har et mannskap på ca. 1.200. Det er hele 317 meter langt og har 16 dekk. De fleste av lugarene har egen balkong, men skipet har også innvendige og utvendige lugarer, samt suiter i ulike størrelser. Skipets prisvinnende restauranter tilbyr stor variasjon av matopplevelser, selv for den mest kresne gane. Alt fra Asian Fusion til delikatesser fra det franske kjøkken. Når mørket senker seg og middagen er fortært, er det muligheter for god underholdning enten i form av Broadway-show, konserter eller pulserende nattklubber.

En av verdens ledende spa-og velværemerkevarer har inngått et samarbeid med Celebrity Cruises for å tilby eksklusive behandlinger til sine gjester. Canyon Ranch er pionerer i utviklingen av velvære og livsstil og har vært industrileder i en årekke. Ombord finnes dessuten eget treningssenter. Fantastiske panoramavinduer fra gulv til tak skaper en sjeldent bra utsikt til treningstimen. Det høyteknologiske treningssenteret har det siste innen tredemøller, cross trenere, sykler og annet utstyr. Moderne butikker tilbyr flotte smykker, klokker, utsøkte perler, kosmetikk, parfyme og mye mer. På Celebrity Equinox vil dessuten europeisk-inspirerte piazzaer og elegante gallerier friste med nøye utvalgte produkter.

Skipet har egen joggebane, soldekk, boblebad, bassengområde og mye, mye mer.


LUGARKATEGORIER

Vi tilbyr to ulike lugarkategorier på denne reisen:

Innvendig lugar

De innvendige lugarene er utstyrt med en liten sittegruppe, TV, telefon, bad med dusj, safe, minibar, sminkebord med hårføner, garderobeskap og elektrisk uttak for 110/220 volt. Lugarene er på ca. 16 kvm, og har to enkeltsenger eller dobbeltseng.

Lugar med balkong

Lugarene med balkong har egen balkong med havutsikt. Lugaren har eget sitteområde, privat balkong, bad, sminkebord med hårføner, TV, radio, minikjøleskap og safe. Lugarene er på 18 kvm (stor balkong ca. 5 kvm), og har to enkeltsenger eller dobbeltseng. Pristillegg pr. person i dobbellugar: kr. 4.900,-


Dag 1: (Tromsø) – Oslo – Miami – Fort Lauderdale

Avreise fra Tromsø kl. 06:25 med SAS via Oslo. Vi bytter fly og drar direkte med SAS kl. 09:30 til Miami. Her møtes vi på flyplassen ved ankomst kl. 14:55 og drar til vårt hotell i Fort Lauderdale, for tre overnattinger før cruiset starter.

Dag 2: Fort Lauderdale, Florida, USA

Nyt dagen i vakre Fort Lauderdale med alle kanaler, og hele 10 km med flotte strender er som er en magnet for soltilbedere. I Fort Lauderdale bli du møtt av en endeløs sandstrand med flotte hoteller, opplevelser, glitter og luksus, samt enorme shoppingmuligheter. For den eventyrlystne kan man prøve en spennende 30-minutters tur i luftputebåt gjennom våtmarksområdet Everglades, som ligger like utenfor sentrum (ikke inkludert). Vårt hotell ligger sentralt i Fort Lauderdale, med gangavstand til stranden.

Dag 3: Fort Lauderdale, Florida, USA

Dagen i dag er til fri disposisjon. For de som ønsker det, har vi satt opp et kanalcruise i Fort Lauderdale (ikke inkludert). Langs kanalene som går på kryss og tvers av «Floridas Venezia» ligger luksusvillaer og marinaer fylt med lystyachter og seilbåter. Her får vi god oversikt over byen mens vi nyter livet. Andre utfluktsmuligheter som anbefales er blant annet alligatorshow eller en tur til Everglades.

Dag 4: Avreise fra Fort Lauderdale, Florida, USA

Etter frokost drar vi i fellestransport til cruiseteminalen, for innsjekk ca. kl. 12.00. Avreise med Celebrity Equinox er kl. 15:30. Vi sjekker inn og får noe tid på lugaren for å slappe av og pakke ut. Vi har god tid til å orientere oss på skipet før vi samles for felles middag i restauranten om bord. Her blir det litt orientering om fasilitetene ombord, og reiseleder kommer med praktisk informasjon.

Dag 5: Key West, Florida, USA

Langs havnen i Grand Caymans største by ligger butikker og kontorer i fantastiske bygninger fra 18-hundretallet på rekke og rad. Skipet ankommer kl. 08:00 og drar videre kl. 18:00. Dette er en av Karibiens aller mest populære cruisehavner, med 1,4 millioner besøkende turister hvert år. Ta en tur til Stingray City, hvor to meter lange piggrokker samles, eller dra til Seven Mile Beach som er kåret til ” The Caribbean`s Best Beach” av Caribbean Travel and Life Magazine. Grand Cayman byr dessuten på flere kjente dykkesteder, bl.a. Cayman Wall som er viden kjent blant dykkere over hele verden. Grand Cayman regnes som et meget trygt og rent reisemål, og det er enkelt å bevege seg rundt. Utflukter kan kjøpes ombord på skipet (ikke inkludert).

Dag 6: Til sjøs

Denne dagen skal vi benytte ombord på vakre «Celebrity Equinox». Skipet har en særegen stil og en stor personlighet. Ombord finner du solfylte atrier og hvite marmortrapper, en intim, varm atmosfære og et spennende tilbud for alle — temarestauranter og salonger, kasino og svømmebasseng.

Dag 7: Puerto Costa Maya, Mexico

Vi ankommer Costa Maya ca. kl. 08:00. Her vil det være mulig å bli med på noen interessante opplevelser. Fra skipet arrangeres flere utflukter, blant annet kan du bli med på badetur med delfiner eller oppleve de velkjente Maya-ruinene «The Lost Kingdom», beliggende like utenfor sentrum. Reis på egenhånd for å oppdage de vakre strendene Maya Chan Beach eller Yaya-stranden. Her går livet i sin vante gang, i et behagelig tempo. Sørg for å være tilbake på skipet i god tid før vi seiler videre ca. kl. 17:00.

Dag 8: Cozumel, Mexico

Vi ankommer Cozumel kl. 07:00. Dette er et av Karibiens mest populære feriesteder, kjent for sitt korallrev som gir en perfekt ramme for dykking og snorkling, i tillegg til de perfekte badefasilitetene. Selve øya har gjennomgått store endringer siden Mayaindianerne først satte sin fot her for mer enn 2000 år siden. Det finnes fortsatt ruiner etter Maya-riket, men Cozumel er nok mer kjent for sine mange restauranter, barer og smykkebutikker som ligger side om side i byen San Miguel.

Skipet seiler videre kl. 16:00, så det er en fordel å være tidlig i land for dem som ønsker å oppleve Mexicos store ferieparadis.

Dag 9: George Town, Grand Cayman

Kl. 10:00 ankrer skipet opp på Cayman Islands. Langs havnen i Grand Caymans største by ligger butikker og kontorbygg fra 1800-tallet på rekke og rad, som i en amerikansk film. Georgetown er en sjarmerende karibisk by, med en behagelig stemning. Vi anbefaler at du drar til Stingray City, hvor du opplever å se at to meter lange piggrokker samles. Har du tid kan du få med deg et besøk på den kjente Seven Mile Beach, som flere ganger er kåret til Karibiens beste strand. Skipet seiler fra George Town kl. 18:00.

Dag 10: Til sjøs

Hele dagen seiler skipet nordover forbi kysten av Cuba, retning Florida. Nyt dagen til sjøs med sol og bad, eller benytt deg av fasiliteter ombord. I skipets spa-avdeling byr de på de flotteste behandlinger, massasje og velvære. The Lawn Club er det sentrale samlingspunktet på øverste dekk. Bestill en piknikkurv med ost og vin, rull ut piknikteppet og la gresset kile mellom tærne. The Lawn Club tilbyr elegante og private sittegrupper på gressplenen hvor luksus og country club sjarm møtes i skjønn forening.

Dag 11: Ankomst Fort Lauderdale – Miami, Florida, USA

Vi ankommer Fort Lauderdale kl. 07:00. Her møtes vi på cruiseterminalen ca. kl. 10:00. Ferden går sydover, til Floridas mest kjente by Miami. Her innlosjeres vi på et hotell sentralt i byen, hvor vi skal tilbringe de neste tre nettene før hjemreisen til Norge. Dagen er til fri benyttelse. Det finnes en rekke gode restauranter og severdigheter i nærheten av hotellområdet.

Dag 12: Miami, Florida, USA

Dagen er til fri disposisjon i Miami. Kanskje du vil utforske verdenskjente Miami Beach som ligger på en øy utenfor sentrum. Her lever jet-setterne sitt luksusliv. Barer og restauranter ligger på rekke og rad, og mulighetene for å oppleve god shopping i området er relativt gode.

Dag 13: Miami, Florida, USA

Dagen til fri disposisjon, men vi legger til rette for en frivillig utflukt i området, hvor du kan oppleve en sightseeing med lokal guide (ikke inkludert). Underveis stopper vi for å nyte en lunsj.

Dag 14: Miami – Oslo

Vi sjekker ut fra hotellet kl. 12:00 og drar til flyplassen for avreise tilbake til Norge. Vi flyr med SAS fra Miami kl. 15:45, retning Oslo.

Dag 15: Oslo – (Tromsø)

Ankomst Oslo kl. 06:50. Vi bytter fly og drar videre med SAS til Tromsø kl. 08:00. Ankomst Tromsø kl. 09:55.
PAKKEN INKLUDERER

Prisen inkluderer:

 • Flybilletter, Tromsø/Oslo-Miami tur/retur med SAS
 • Enkel servering ombord på fly begge veier
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dato
 • Transport, Miami flyplass – Hotell i Fort Lauderdale – skipet
 • Transport, skipet – hotell i Miami – flyplass i Miami
 • Tre overnattinger i dobbeltrom på sentralt hotell i Fort Lauderdale
 • Tre overnattinger i dobbeltrom på sentralt hotell i Miami
 • 8 dager/7 netter cruise med Celebrity Equinox i valgt dobbellugar
 • Helpensjon om bord på skipet (daglig frokost, lunsj og middag)
 • Classic drikkepakke om bord på skipet
 • Alle havneavgifter og tips til besetningen om bord
 • Norsk reiseleder

Dette er ikke inkludert:

 • ESTA (elektronisk visum før innreise til USA)
 • Utflukter underveis
 • Enkeltromstillegg
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Muligheter for avreise fra Kirkenes, Evenes, Bodø m.m. er mulig. Pris med forbehold.
Merk: Vi tar også et forbehold mht. endringer i pris og program, samt forhold vi ikke er herre over.

*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!