Oversikt Og Bestilling

Hurtigruten kampanje: Få 2000,- per person i rabatt eller gratis flyreise

Siden 1893 har Hurtigruten vært en naturlig del av norskekysten. Med deres kunnskap tar de deg med til høydepunktene i et av verdens vakreste landskaper. På alle reisene til Hurtigruten forsøker de alltid å ta deg tett på naturen, langt unna opptråkkede stier, til steder ingen andre drar. Utforsk alt fra vakkert fjordlandskap til den arktiske villmarken i nord. Med over 90 forskjellige utflukter å velge mellom – både på sjøen og på land – mulighetene er mange, så finn det som passer best for deg.

Akkurat nå får du gratis flyreise* eller 2.000,- i rabatt per person på alle voyage-seilinger over 5 døgn langs norskekysten. Vi kan garantere deg opplevelser du aldri kommer til å glemme, både til sjøs, til lands og til bords. Nå er det din tur til å utforske norskekysten i 2020:

Bergen - Kirkenes - Bergen

På en 12-dagers klassisk rundreise får du muligheten til å utforske den varierte og vakre leia når du besøker alle de 34 havnene på dagtid (anløp dagtid på vei nordover anløpes på natt sørover, og omvendt). Vi seiler forbi mer enn 100 fjorder og 1000 fjell, samt oppleve 4 av 8 steder som er ført opp på UNESCOs verdensarvliste i Norge. Uansett når på året du reiser med Hurtigruten, er du omgitt av vakker natur på alle kanter. Hver eneste årstid har sin spesielle sjarm, som nordlys om vinteren og midnattsol om sommeren. Men la oss ikke glemme våren, hvor naturen blir vekket til livet etter vinteren og høsten med sitt fantastiske fargespill. 

Lengde: 12 dager

Avreise: mars t.o.m desember 2020

Priseksempler fra (inkl. rabatt):

  • 10 298 ,– pr. person med avreise i april-mai 
  • 17 535 ,– pr. person med avreise i juni-august
  • 8 786,– pr. person med avreise i september-desember

Bergen - Kirkenes

På reisen mot nord utforsker du den rå og vakre kystlinjen mens vi seiler opp og forbi polarsirkelen. Du får mulighet til å oppleve kystbyer som Ålesund, Trondheim og Tromsø på dagtid.  I sommermånedene seiler vi innom  Geirangerfjorden, mens høsten byr på den spektakulære Hjørundfjorden. Du vil oppleve et stadig skiftende landskap – det ene mer dramatisk enn det andre - med fantastiske naturopplevelser du sent vil glemme.

Lengde: 7 dager

Avreise: mars t.o.m desember 2020

Priseksempler fra (inkl. rabatt):

  • 6 020 ,– pr. person med avreise i april-mai 
  • 12 847 ,– pr. person med avreise i juni-august
  • 5 334 ,– pr. person med avreise i september-desember

Kirkenes - Bergen

Vekk din indre oppdagelsesreisende på reisen mot sør, et eventyr fra Nord-Norges artktiske villmark til verdens vakreste øyer og fjorder langs vestkysten. På den sørgående reisen får du oppleve noen av de vakreste kyststrekningene på dagtid som Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet og Helgelandskysten, samt Lofotens svimlende skjønnhet og varierte natur. I april og mai seiler vi inn selveste Lyngenfjorden og den vakre Trollfjorden fra ca mai til oktober. 

Lengde: 6 dager

Avreise: mars t.o.m desember 2020

Priseksempler fra (inkl. rabatt):

  • 4 964,– pr. person med avreise i april-mai 
  • 9 917,– pr. person med avreise i juni-august
  • 4 256,– pr. person med avreise i september-desember

* Gjelder reiser Bergen – Kirkenes – Bergen, Bergen – Kirkenes eller Kirkenes – Bergen.

Reisebyrå: Ålesund
Tilbudsreferanse: 262257

Feb '20 til Dec '20

6 Dager

Info: Hurtigruten kampanje: Få 2000,- per person i rabatt eller gratis flyreise
reiseinformasjon:

Priseksempel er inkl rabatt for Kirkenes - Bergen med avreise i november

Fra 4.256,- NOK

Informasjon

Høydepunkter


Getaway hjelper deg med din reise!! Trenger du informasjon, råd eller hjelp med din ferie.

Fortsett å utforske