Luksuscruise i Karibien med SeaDream Yacht Club til spesialpris!

Beklager, vi finner ikke noe ledig kapasitet. Endre søk eller ta kontakt per telefon.

Karibien med Seadream 24 januar til 1 februar

SeaDream Yacht Club er et privateid, norsk rederi som har to små luksusskip kjente for sin elegante og uformelle stil, med en prisbelønnet og personlig service, og gourmet mat og drikke i verdensklasse. SeaDream seiler i Karibien fra november til april, og i Middelhavet fra mai til oktober. De to skipene tar maksimalt 112 gjester og har en besetning på 95.


Det er ingen tvil om at Karibien alltid har vært en av de vakreste og mest fascinerende destinasjonene i verden. En drømmereise for enhver som vil koble av i storslagne omgivelser, omgitt av lange hvite sandstrender, palmer, eksotiske frukter, korallrev med fargerike tropiske fisker og herlig turkist vann. For å toppe det hele oppleves Karibien absolutt best på en av SeaDream sine yachter


Seilingen starter i Philipsburgh og ender i Marigot, begge havnene ligger på øya Saint Maarten.


På denne turen går ruten innom idylliske plasser som Little Bay og Fallmouth Bay, du kan svømme med definer, dykke, gå en liten fjelltur på Sandy Ground og Saba. På White Bay, Jost Van Dyke serveres det «Champagne and Caviar splash» i bølgene etterfulgt av Barbecue Lunch på stranden.


I Gustavia St Barths ankrer vi opp over natten slik at det er muligheter for å gå på shopping for de som ønsker det, eller sjekke ut restauranter og nattelivet på denne berømte Karibiske destinasjonen. Videre går ferden mot Spanish Town Virgin Gorda før vi når vår endedestinasjon Marigot.


Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve Karibiske høydepunkter om bord i luksus-Yachten SeaDream 1.

Reisebyrå: G Travel Getaway Ålesund
Tilbudsreferanse: 896952

Detaljert reiseplan

LUGARKATEGORIER
Yacht Club Deck 3 and 4 staterooms average 18.12 kvm. These ocean view staterooms include a marble-lined bathroom in select staterooms with multi-jet shower and a well-appointed open living area with sofa, chair, cocktail table, built-in dresser with writing desk, and ample closet space. Choice of 2 twin beds or 1 queen bed.
Additional Suite Amenities:
· Refrigerator stocked with beer, soft drinks, water
· Direct-dial telephone
· Safe
· Climate Control
· Make-Up Mirror
· Hair Dryer
· Bvlgari® bath amenities
· Selection of superior Belgian bed & bath linens
· Luxury Bath Robes & Slippers
· Wooden & Padded Silk clothes hangers
· 24-hour in-stateroom “Small Bites” menu
· Wifi Available
PAKKEN INKLUDERER

Turprisen inkluderer: Utvendig lugar, gourmet mat og drikke, åpen bar, romservice, vannsportaktiviteter og all tips til personalet.

*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!