Bli med på en eksotisk drømmereise til Dubai og Abu Dhabi

Beklager, vi finner ikke noe ledig kapasitet. Endre søk eller ta kontakt per telefon.

Eksotisk drømmereise med opplevelser utenom det vanlige

Dubai, som er største by og emirat i De forente arabiske emirater ved Persiabukta, er blitt et stadig mer populært reisemål for oss skandinaver. Ikke så rart – i Dubai finner man alt et reiselystent hjerte kan begjære; Kritthvite strender, herlig klima, eksklusive hotell, verdens største kjøpesenter, verdens høyeste bygg, eksotisk ørken og arabisk gjestfrihet. Vi skal også besøke naboemiratet Abu Dhabi, som er et viktig kulturelt knutepunkt i Emiratene. -Vi tar deg med på et spennende og variert program hvor du får med deg de viktigste høydepunktene og de mest spektakulære ytterpunktene. Og du flyr fra Tromsø!

Vi flyr fra Tromsø via Oslo til Dubai med Norwegian, hvor vi ankommer tidlig om morgenen. Vår norske reiseleder møter oss ved ankomst i Dubai, og hun er med oss på resten av turen. Vi drar direkte til Abu Dhabi hvor vi blant annet skal få oppleve Louvre-musèet, verdens dyreste hotell og verdens største moskè. Herfra drar vi til Dubai, hvor vi skal besøke verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Vi skal på Dhow cruise i Dubai Marina hvor vi skal spise middag. Her blir det vakker kveldsstemning. Avslutningsvis drar vi på tur ut i ørkenen, hvor vi skal overnatte på vakre Bab Al Shams Resort. Her får du garantert 1001 natt-følelsen.

Dette er turen for deg som vil oppleve noe nytt og spennende i en kombinasjon med arabisk kultur, moderne byliv eller avslappende dager ved stranden.

Reisebyrå: G Travel Getaway Larvik
Tilbudsreferanse: 738567

3 Nov '19

8 Dager

Reise : Bli med på en eksotisk drømmereise til Dubai og Abu Dhabi
Reiseinformasjon : pr. person i delt dobbeltrom
Fra 19.550,- NOK

Detaljert reiseplan

FLYREISEN

Med Norwegian:
DY 387     3. november   Tromsø – Oslo  19:35 – 21:30
DY1932    3. november   Oslo – Dubai  23:00 – 09:00
DY1933  10. november  Dubai – Oslo  10:20 – 15:10
DY 382   10. november  Oslo – Tromsø  17:10 – 19:05


Hotell

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche *****

Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche ligger langs strandpromenaden Corniche i hjertet av Abu Dhabi, direkte på en strand med 11 000 m² med hvit sand og en fantastisk panoramautsikt over Persiabukta. På hotellet finnes treningssenter, tennisbaner, 3 utendørsbasseng, barnebasseng og eget spa. Rommene på Radisson Blu Hotel & Resort har elegante møbler, air-condition, TV og DVD-spiller. Hvis du booker et rom i Executive-etasjen, får du adgang til nyoppussede Executive Lounge, med gratis Internett, frokost og forfriskninger dagen lang. På hotellet finnes flere restauranter, blant annet italiensk mat på Bocca, internasjonale retter på Vasco’s, ekte japansk mat på Toki og nyskapende live-band og DJer på Jazz Bar and Dining. Radisson Blu Hotel & Resort ligger ca. 10-minutters kjøretur fra sentrum, Gullsouken og Marina Mall kjøpesenter. Den store Sheikh Zayed-moskeen ligger en 20-minutters kjøretur unna.

Mövenpick Hotel Jumeirah Beach *****

Mövenpick Jumeirah Beach ligger i JBR, Jumeirah Beach Residence, i gangavstand fra strendene på Jumeirah. Dette er et elegant og moderne 5-stjernershotell med flere spisesteder og mange fritidstilbud. Hotellet har utendørsbasseng, spa og en strandskranke på den offentlige Jumeirah-stranden. Wi-Fi er gratis på hotellet. Rommene er innredet i moderne stil og har balkong med delvis eller uhindret utsikt over Persiabukta. På hotellet finner du 5 spisesteder og flere barer. Her kan du oppleve smaken av Manhattan på New York Soul, nyte en smakfull buffé med daglige temakvelder på Talk eller kose deg med noe godt å drikke i West Beach Bistro & Sports Lounge. Mövenpick Jumeirah Beach ligger i gangavstand fra flere shopping- og underholdningstilbud samt The Beach Mall. Dubai Marina ligger en 10-minutters spasertur unna.

Bab Al Shams Desert Resort & Spa *****

Dette 5-stjernes luksusanlegget ligger ved Dubais sanddyner og har et stort svømmebasseng med utsikt over ørkenen. Hotellets eget Spa; Satori, tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, blant annet oppkvikkende massasjer. Bab Al Shams Desert Resort & Spa er bygget i samme stil som en arabisk festning. Gårdsplasser med fontener, frodige hager og steinpassasjer danner et flott bakteppe for de elegante rommene, som er designet i en rustikk arabisk stil. Gjestene kan dra på tur i ørkenen med jeep, hest eller kamel. Bueskyting, jaktturer med falk og krokketspill er andre aktiviteter som tilbys på stedet. Barna kan boltre seg på barneklubben Sinbad’s eller i det avskjermede barnebassenget. Bab Al Shams har 4 restauranter som serverer tradisjonell og internasjonal mat. Den populære uterestauranten Al Hadheerah Desert Restaurant tilbyr middagsgjestene en unik arabisk opplevelse. Her vil du oppleve service og atmosfære av en annen verden!

Dag 1: Tromsø – Oslo – Dubai (-)

Avreise fra Tromsø kl. 19.35. Vi bytter fly på Gardermoen og flyr videre med Norwegian kl. 23.00 direkte til Dubai.

Dag 2: Dubai – Abu Dhabi (-)

Ankomst Dubai kl. 09.00. På flyplassen møtes vi av vår norske reiseleder og blir tatt med til vårt hotell, som ligger meget sentralt på stranden i Corniche i sentrum av Abu Dhabi; Radisson Blu Hotel & Resort. Vi sjekker inn og kan nyte dagen på hotellet som kan friste med et rikt aktivitetstilbud. Her finnes treningsstudio, spa og tre utendørs svømmebasseng, samt panoramautsikt over hele sentrum.

Dag 3: Abu Dhabi (F/L)

Etter en god frokost på hotellet gjør vi oss klare for å bli nærmere kjent med Abu Dhabi, hovedstaden i Emiratene og den rike ‘storebroren’ til Dubai. Abu Dhabi er en by i rivende utvikling og kan by på nesten alt, – fra det nyskapende og miljøvennlige til det totalt overdådige! Vi drar på en heldagstur for å oppleve Abu Dhabis største severdigheter, en blanding av byens kulturelle side og luksusen, den historiske bydel og nye prosjekter. Vi starter turen med et besøk i den vakre Sheik Zayed Mosque, en av verdens største moskeer, som med sine 82 kupler og vakre mosaikker, er et arkitektonisk kunstverk i seg selv. Vi gjør et stopp i byens historiske bydel og vil ha lunsj på en lokal restaurant. Langs byens kystlinje fortsetter vi via Louvre-musèet til et av de dyreste hotellprosjekter som noen gang er bygget, Emirates Palace. Bygget i arabisk stil er dette et av verdens mest overdådige hoteller, med sin innredning av gull og marmor. Her vil vi nyte en 24 karat gull cappuccino og kake, og kanskje ta en tur i hotellets vakre have. NB: Kleskode i moskeen er lange bluser og bukser for herrer og damer, samt tørkle for kvinner.

Dag 4: Abu Dhabi – Dubai (F)

Vi nyter frokost på hotellet før vi sjekker ut og drar tilbake til Dubai. Vel fremme ved Jumeirah Beach sjekker vi inn på vårt hotell Mövenpick JBR, som ligger i gangavstand til det meste. Ettermiddagen og kvelden er til fri disposisjon, og det er nok av aktiviteter i området som man kan benytte seg av. Like ved hotellet ligger den eneste «gågaten» i Dubai, «The Walk», med flere hyggelige forretninger, små barer og restauranter. I området finnes også Dubai Marina, med alle sine mange restauranter. Her har du også anledning til å nyte dagen på den vakre stranden «Jumeirah Beach».

Dag 5: Dubai (F/L)

Etter en god frokost skal vi på sightseeing i Dubai. Vi kjører langs Jumeirah området med alle sine hotell og byggeprosjekter samt Jumeirah Moske, som er et fint eksempel på Arabisk arkitektur. Vi ser fantastiske, moderne bygninger, de fleste skyskrapere er bygd de siste 10-20 år, og fantastiske bygg er under oppføring. Museet vi besøker ligger i gamlebyen i det 150 år gamle Al Fahidi fortet. Her kan vi se kontrastene fra datidens fiskelandsby og perledykkersentrum til dagens Dubai. Videre drar vi over til området for gull og kryddermarkedene med den lokale vanntaxi som har overlevd gjennom århundrene. Lunsj inntas på en lokal restaurant underveis. Vi vil også få se den berømte ”palmen”, bygget opp av sand i havet utenfor byen, før vi reiser til Madinat, et palasslignende område bygd opp i gammel stil med kanaler, butikker og restauranter. Videre venter et besøk i verdens høyeste bygning. Dette må oppleves! Området har kostet 30 milliarder kroner å bygge og er ganske fantastisk. Vi ser også på verdens største kjøpesenter, Dubai Mall med sine 1200 butikker, før vi avslutter med å se på verdens høyeste fontene; den går 120 meter til værs og strekker seg over tre fotballbaner.

Dag 6: Dubai (F/M)

Etter frokost på hotellet har vi hele formiddagen til fri disposisjon, før vi blir med på et ettermiddagscruise med middag i Dubai Marina. Cruiset varer i ca. 2 timer, og vi nyter god mat ombord, mens vi opplever stemningen ombord på en typisk arabisk trebåt, Dhow. Her gjelder det å ha med seg kamera for å forevige den spektakulære utsikten vi opplever underveis. Tilbake til hotellet på kvelden.

Dag 7: Dubai – Bab Al Shams (F/M)

Vi nyter frokost på hotellet og sjekker ut rundt lunsjtider. Vi hentes med buss og drar inn i ørkenen, til det meget karakteristiske 5-stjerners hotellet Bab Al Shams Desert Resort & Spa. Hotellet er bygget i samme stil som en arabisk festning. Gårdsplasser med fontener, frodige hager og steinpassasjer danner et flott bakteppe for de elegante rommene, som er designet i en rustikk arabisk stil. Et opphold her er en opplevelse i seg selv. Om du ønsker det kan du dra på tur i ørkenen med jeep, hest eller kamel. Bueskyting, jaktturer med falk og krokketspill er andre aktiviteter som tilbys på stedet. Om kvelden samles vi for en magisk avskjedsmiddag i hotellets restaurant. Vi opplever et program som vil gi oss uforglemmelige øyeblikk, og en helt særegen arabisk atmosfære.

Dag 8: Dubai – Oslo – Tromsø (F)

Tidlig frokost på hotellet før vi sjekker ut og drar til med buss til flyplassen for avreisen hjemover. Flyavgang kl. 10:20 med Norwegian direkte til Gardermoen. Vi ankommer Oslo kl. 15:10. Fly til Tromsø med avreise kl. 17:10, og ankomst kl. 19:05.
PAKKEN INKLUDERER

Dette er inkludert i prisen:

 • Fly Tromsø – Dubai tur/retur med Norwegian
 • Alle norske og internasjonale flyskatter pr. dags dato
 • Lokale, engelskspråklige guider
 • All overnatting i delt dobbeltrom
 • All transport i følge program
 • Alle utflukter i følge program
 • Måltider i følge program
 • Norsk reiseleder fra Reisecompaniet

Dette er ikke inkludert:

 • Enkeltromstillegg
 • Øvrige måltider
 • Drikke til maten
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Turistskatt (ca 30 NOK per natt) betales direkte til hotellet ved utsjekk

*Getaway.no - Feriereiser fra G Travel!*

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 12 byråer i Sverige og 17 globale byråer. Vi har vårt hovedkontor for kjeden fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.
Setting New Goals

Hurtiglinker

Motta nyhetsbrev

Registrer din e-post her, og motta eksklusive tilbud og nyheter!